Åh vad jag längtar!!!

Jag vill inte ha slask och rusk!
Helst vill jag ha en superlång och fin vårvinter men iaf en riktig vinter med mycket längdåkning!!!

Det här kortet är från i påskas och i bakgrunden ser man Sylarna.
Mums!

Den här gången blev vädret ganska hårt när vi kom fram till fjällstationen men jag hoppas verkligen att jag får göra en topptur här!

Lite längre bort ligger Helags och dit måste jag år 2010. Har ju blivit en tradition!

Historik Helags (1796 möh):
2002 (sommar-höst, topptur)
2004 (vinter och åkte snowboard:)
2006 (sommar, mamma och jag!,topptur)
2008 (vinter med goda vänner)
2010 (Enligt trenden en sommartur men jag är öppen för förslag. Någon som är sugen att haka på???)4 kommentarer:

Henrik sa...
18 oktober 2009 11:17

Testa att vandra ned i Hulkendurredalen som ligger lite sydöst om Gåsen, väldigt fin. Dalen saknar ledmarkering men det är en stor och fin stig hela vägen fram till Ljungdalen.

Har förresten bokat in helg en i mitten av november på Högbo Bruk. Visserligen lär ju bara den konstfrusna slingan vara öppen men lägger man till fyrarättersmiddagen med efterrättsbuffé så blir lockar det lite mer. Fast då lär ni ju ha fått snö hemma i Sveg...

Gerd sa...
18 oktober 2009 16:51

Hej Ann-Mari!
Vilken härlig bild. Vad sugen man blir på fjälltur! Hoppas på en lång och solig vårvinter med mycket snö. Bra blogg förresten.
Och tack för påminnelsen om att söka kurser. Det hade jag helt glömt bort annars. Jag är ju egentligen för gammal för sånt, men jag sökte några för säkerhets skull.
Kram Gerd

Karin sa...
19 oktober 2009 13:56

Jag är alltid pigg på fjälläventyr! :-)

maja sa...
22 oktober 2009 15:47

Hallå - jag halkade in här via pär goes turkey och kan inte låta bli att kommentera på det här. Ser ju helt underbart ut. Gjorde en fjällvandring som inkluderade syltoppen för drygt ett år sen och där och då lovade vi oss att komma tillbaka på vintern för skidåkning. Då vet jag inte om vi tänkte på längd - men går det bra att åka med vanliga längdskidor och är lederna de samma som när man vandrar? Jag måste dit! Även vasaloppet kanske vore något - för en som ännu inte åkt.. Och om du säger att 15 mil räcker är det ju inte oöverstigligt! Spännande. jag ska följa dig!

Leave a Comment

Back to Home Back to Top Rotan. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.