"Om jag dyker från 10an, får jag ditt nummer då?"

Det var en ok dag på jobbet idag ändå.
Ibland kommer stunder då man liksom gruvar sig för att gå dit och känner att man mest skulle vilja vara ledig som alla andra människor (studenter).

Men så kommer man dit och blir nästan alltid lika överraskad över hur roligt det är att träffa människorna som jobbar där. Jag vet inte om jag sagt det förut men det är verkligen kollegorna som gör jobbet!

Jag ska nog lyckas hålla ut och jobba extra hela vårterminen ut.

Roligast idag var killen som flörtade med den blonda badvakten (mig).
Först i cafeterian där han lovade att torka upp sin översvämmade mjukglass bara för min skull. Tack å tack! (undrar om han bara låtit den ligga kvar annars?)

Senare inne i simhallen han famlade fram och tillbaka på 7ans trampolin och övervann sin höjdskräck genom att genomföra ett halvdant dyk.
-Räddar du mig om jag drunknar?
-Ja.
Då gick han upp på 10an och efter 5 minuters velande så dök han faktiskt.
När han kom upp igen så sa han...
-Nu när jag dök från 10an kan jag väl få ditt nummer!
-Jag är ledsen... Det krävs lite mer än så.
Men roligt var det.

Jobbigast idag var cyklingen i snövädret.
Men med längdskidsbrillorna gick det fint ändå!

Nu OS :D
Andra intressanta bloggar om:, ,

2 kommentarer:

Karin sa...
20 februari 2010 22:46

Haha, uppvaktning på jobbet kan vara riktigt komiskt. Jag har väl berättat om gräsklipparkillen som bjöd ut mig när jag satt i receptionen på Mölndal energi? Han kom in på typ en onsdag och ville prata med någon på lagret för att få nån liten reservdel till sin klippare. Vi skämtade lite, han var rätt rolig. Så på fredagen ser jag honom komma körande igen på sin gräsklippare. Han kommer in till receptionen och jag undrar om det är någon annan del på hans gräsklippare som gått sönder. Nej, han tyckte bara att jag verkade så trevlig och undrade om jag ville hänga med honom och hans kompisar ut på kvällen?(!) Det blev inget för jag hade andra planer, Martin tyckte jag var mesig som bangade(!). Modigt av killen att fråga! ;-)

Anonym sa...
20 februari 2010 23:45

Och vilket roligt OS...

M

Leave a Comment

Back to Home Back to Top Rotan. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.