Julafton om 5 dagar...


... men redan nu har jag köpt en julklapp till mig själv :)

Efter 2 timmar i Runnerstores butik gick jag därifrån med nya skatepjäxor!

Enligt dem som jobbade där, (bland annat ett av Mora-Nisses barnbarn) var lagren av skidsaker så gott som slut överallt. Fantastiskt.

Det är bara mitten av december och redan nu är i princip all längdutrustning slut. Vilken vinter och vilket växande skidintresse det verkar vara. Men det bekräftade ju lite min teori också om att hade jag inte hittat skatepjäxor igår så hade jag förmodligen inte hittat några heller.

Så planerar ni att köpa längdsaker i vinter så är det hög tid att passa på NU.


I julklapp från tomten önskar jag mig en utomhustemperatur mellan -1 och -15 grader under den tid jag är hemma. Och fina längdspår :)


Andra roliga saker som hände i Sthlm (hur roligt det nu är att gå runt i Stockholm med nya pjäxor och stavar under armarna) var att jag gick förbi Gösta Ekman och det var ett brandalarm utanför ett stort H&M och en massa brandbilar som skrämde slag på en massa terroristrädda Stockholmare (ok, det var ju inte roligt men det hände iaf)...


Jag hoppas det dröjer till den 3 januari innan jag ska till Stockholm nästa gång, men då kommer det att bli betydligt roligare!

0 kommentarer:

Leave a Comment

Back to Home Back to Top Rotan. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.