Tra la la la... It´s a good day!

Så här glad är jag idag (det här skulle tandläkaren ha älskat när jag var liten och tappert försökte göra krokodilgapsmunnen).
Helt overkligt glad iaf!

Och jag har inget stort skäl att vara det...
Men jag har många små!

Inlämningsuppgiften är nu inskickad. Den roligaste jag gjort, men den har också inneburit mycket arbete så det var skönt att den äntligen blev färdig.

Tidningen Härjedalen har anlänt. Så gött när man gjort det man ska på fredag eftermiddag och sjunka ner i soffan med hederligt skvaller från hemmavid.

Listan börjar krympa. Jag har kollat upp hur röstningen fungerar och vi kommer inte behöva några speciella röstkort utan det räcker att ha med sig passet till den svenska ambassaden i Peking under följande tider.

Sen har jag varit och fått recept på nya allergimediciner. Perfekt.
Det har gått så snabbt med denna lista så det kanske är dags för ny snart? Typ en packlista?

Solen skiner!
Igår började forsfestivalen och jag firade med en hamburgare i tältet med en efterföljande hemmagjord och fantastiskt god chokladboll!
Idag har jag inte varit till Pollax men jag kan tänka mig att det är minst 1500 procent mer folk ute och bygger på sina flottar, klättrar på klättervägg, staplar backar, hoppar bungy jump och äter i forspuben än igår (då det toksnöade).

4 kommentarer:

Karin sa...
23 april 2010 17:05

Ååååhhh... :-) Jag vill också! Vi har underbart väder här i England, men med fyra tentor att plugga till har jag inte maximalt med tid att ligga på en gräsmatta och äta glass. Ha en jätteskön vecka och festa åt mig också på valborg! Kram!

Emelie sa...
23 april 2010 17:12

Du glömde nämna att dagen förmodligen blev så himla bra bara för att den startade bättre än någonsin med ett dopp i det blå! ;)

Ann-Mari sa...
23 april 2010 17:26

K- Lycka till med tentorna! Sen väntar glass i solen!
Och jag ska ta i lite extra för dig på Valborg.
Kram!

E- Ja, det såklart! Dagen började fantastiskt med väckarklockan som ringde vid 6... ;)

Anonym sa...
23 april 2010 18:21

Den som kan vara glad åt lite, har mycket att vara glad för...

M

Leave a Comment

Back to Home Back to Top Rotan. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.